Training

Grip op je week

Vanuit de kracht van rust

8-weekse training voor bedrijven.

Investering: totaal 10-12 uur en €495 per persoon.

In 8 weken ontdekken deelnemers wat hun waarden, kwaliteiten en energiegevers zijn. Vanuit die persoonlijke missie wordt de vertaalslag gemaakt naar het managen van tijd en aandacht vanuit die missie. Door middel van praktische oefeningen en begeleiding komen deelnemers tot een persoonlijk jaarplan waar rust een belangrijke basis heeft. Het tweede deel van de training gaat in op de praktijk van productiviteit en time management. Hiermee wordt de koppeling gemaakt tussen werken vanuit de eigen missie en waarden naar de dagelijks praktijk. Met behulp van handige tips wordt deelnemers geleerd hoe ze een eigen verkeerstoren bij kunnen houden om grip op de week te houden.

Inhoud

Wat ontvang je in Grip op je week?

4 live online sessies

4 video's voor zelfstudie

Werkbladen voor planningen

Oefeningen om eigen planning te ontwikkelen

Oefeningen om eigen waarden te ontdekken

Afsluitende online meeting

Kris is een enthousiaste trainer die graag meedenkt met de groep en die altijd open staat voor vragen. Gedurende de dag reikte hij mij en de groep handvatten aan waar ik de komende jaren veel mee kan. Kortom, een uitstekende training en precies wat ik ervan verwacht en gehoopt had!

Michael B.

Deze ochtend met Mirjam heeft me echt enorm verrast. Het smaakt naar meer.
(Rene Tromp, destijds directeur-bestuurder LEVWN)

Ik maakte Kris Vermaas mee op de tweedaagse van ons managementteam. We wilden hulp om veranderingen te vertalen naar concreet gedrag. Naast de inhoudelijke expertise die Kris gaf, werkte hij met verschillende werkvormen. Dit zorgde voor goede dynamiek. De goede luister- en vraaghouding van Kris bracht ons nieuwe inzichten. Met souplesse en oog voor de agenda schonk hij ons een waardevolle productieve dag.  

Robert van der Sijde, Rector Comenius College Hilversum

Ik was onder de indruk van de wijze van presenteren van Mirjam, de verbinding op ons thema en hoe zij harten heeft weten te raken. Mooi en een cadeau voor iedereen die verbonden is aan een organisatie.
Jolanda van Honk, manager Zorg en Welzijn PCSOH

Op een ontspannen manier aan de slag met wat me te diepste beweegt en hoe ik dit toepas in mijn werk. Het werkte verbindend en ik kwam er opgeladen van thuis. 

(werknemer zorg)

Een verfrissende en verdiepende manier om met het team op adem te komen. Het heeft meerdere mensen van ons team ook persoonlijk geraakt. Mirjam bracht met kennis, kunde en enthousiasme rust op nieuwe manieren onder de aandacht. Het heeft voor mij de noodzaak om rust en stilte ook in de verbindingstrajecten van Vivento te integreren, onderstreept. Niet streven, maar leven!
Bram Beute van Vivento.

Blended leren

Online en zelfstudie

Bij onze trainingen gaan wij uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Dit houdt in dat wij eigen inbreng verwachten. De trainingen zijn daardoor haalbaar en praktisch. We combineren daarbij het live/online ontmoetingsaspect met video materiaal wat in eigen tijd gekeken kan worden. Daardoor zijn onze trainingen uitermate geschikt voor groepen en teams die hiermee aan de slag willen maar zelf de tijd willen indelen. 

Live/online trainingen

6 uur

Video materiaal

2 uur

Zelfstudie/leestijd

3-4 uur

Trainers

Onze mensen

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt

Founder - trainer

Biedt al 10 jaar impactvolle trainingen en retraites rondom rust.
Na haar burn-out startte zij als onderzoeksjournalist met schrijven van haar boeken rondom rust. Hiervan werden er inmiddels ruim 70.000 exemplaren verkocht. Zij houdt van praktische levenskunst. Haar leefregel: Ik leer mijn leven lang, houdt van uitmuntendheid en mag onaf zijn.

Haar laatste boek De kracht van rust werd verkozen tot beste spirituele boek van 2021.

Kris Vermaas

Kris Vermaas

Founder - trainer

Al meer dan 10 jaar is Kris trainer en ondernemer in Timemanagement, Productiviteit en Waardegericht werken. In de trajecten is dit sterk gekoppeld aan het borgen van de kennis in het gedrag van mensen. Daarvoor is hij gecertificeerd trainer van de methodiek van Ben Tiggelaar (de Ladder). Deze methodiek pakt gedragsverandering systematisch aan. Hij blijft graag dichtbij de kern:

Het gaat er om dat ik bewust met het juiste bezig ben.

Get in touch

Interesse? Laat een bericht achter

2 + 15 =