Onze mensen

verschil maken met de kracht van rust, leven vanuit waarden en maken van de juiste keuzes

Wij werken met gedreven professionals, mensen die rust leven en vanuit waarden hun doelen bereiken. 

 

Gedreven

Word lid van de Kairos Academy en krijg toegang tot online workshops en trainingen, live webinars en kortingen op het aanbod. In het 2e kwartaal van 2022 gaat het membership live.

Aandachtig

Rust en waardegericht werken in jouw bedrijf? De Kairos Academy heeft praktische en haalbare trainingen over de Kracht van Rust en Grip op je week vanuit Rust.

Professioneel

Eenmalig een training volgen of andere diensten van de Kairos Academy bekijken? Kom in februari 2022 terug voor de online trainingen en andere producten. Of meld je vast aan voor de nieuwsbrief.

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio

Ambassadeur - trainer - spreker

Prof. dr. Gabriël Anthonio is Hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, Partner bij de Galan Groep en een ervaren bestuurder van publieke organisaties. Het is in zijn ogen van belang om juist in tijden van onrust en crisis waarden gedreven leiderschap te tonen, vanuit de kracht van rust. Hij is auteur van meerdere succesvolle boeken over over leiderschap, veelgevraagd spreker en begeleider van topkader. Gabriël stelt zijn eigen reis, zijn inzichten, kennis en verhalen graag ten dienste van de reis van anderen. Daarin neemt hij anderen mee naar zijn plaatsen der moeite en welke inzichten hij daar heeft opgedaan. 

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt

Founder - trainer

Biedt al 10 jaar impactvolle trainingen en retraites rondom rust.
Na haar burn-out startte zij als onderzoeksjournalist met schrijven van haar boeken rondom rust. Hiervan werden er inmiddels ruim 70.000 exemplaren verkocht. Zij houdt van praktische levenskunst. Haar leefregel: Ik leer mijn leven lang, houdt van uitmuntendheid en mag onaf zijn.

Haar laatste boek De kracht van rust werd verkozen tot beste spirituele boek van 2021.

Kris Vermaas

Kris Vermaas

Founder - trainer

Al meer dan 10 jaar is Kris trainer en ondernemer in Timemanagement, Productiviteit en Waardegericht werken. In de trajecten is dit sterk gekoppeld aan het borgen van de kennis in het gedrag van mensen. Daarvoor is hij gecertificeerd trainer van de methodiek van Ben Tiggelaar (de Ladder). Deze methodiek pakt gedragsverandering systematisch aan. Hij blijft graag dichtbij de kern:

Het gaat er om dat ik bewust met het juiste bezig ben.

Hanneke van der Meer

Hanneke van der Meer

Trainer, spreker en coach

Hanneke geeft al 10 jaar trainingen over gezonde ritmes, waardengericht werken en persoonlijk leiderschap. In haar trainingen werkt ze altijd vanuit een sterk theoretisch kader toe naar een persoonlijke, concrete toepassing voor de deelnemers. Ze werkt vaak met Waarderend Onderzoeken met organisaties, teams en individuen. Deze methode sluit aan bij haar optimistische en oplossingsgerichte kijk in het leven. Haar drijfveer is om een leven lang te blijven leren, ontdekken en kiezen.

Guido van Voornveld

Guido van Voornveld

Trainer, spreker en coach

“Beoordeel je dag naar wat je zaait in plaats van oogst. Neem rust om je werk natuurlijk te laten groeien. Ontdek en waardeer jouw grond.”

Spreker voor jouw event?

Wil je een van onze mensen uitnodigen om te spreken bij een event? Neem dan hieronder contact op voor de voorwaarden en tarieven.

Spreker

7 + 9 =

Kris is een enthousiaste trainer die graag meedenkt met de groep en die altijd open staat voor vragen. Gedurende de dag reikte hij mij en de groep handvatten aan waar ik de komende jaren veel mee kan. Kortom, een uitstekende training en precies wat ik ervan verwacht en gehoopt had!

Michael B.

Deze ochtend met Mirjam heeft me echt enorm verrast. Het smaakt naar meer.
(Rene Tromp, destijds directeur-bestuurder LEVWN)

Ik maakte Kris Vermaas mee op de tweedaagse van ons managementteam. We wilden hulp om veranderingen te vertalen naar concreet gedrag. Naast de inhoudelijke expertise die Kris gaf, werkte hij met verschillende werkvormen. Dit zorgde voor goede dynamiek. De goede luister- en vraaghouding van Kris bracht ons nieuwe inzichten. Met souplesse en oog voor de agenda schonk hij ons een waardevolle productieve dag.  

Robert van der Sijde, Rector Comenius College Hilversum

Ik was onder de indruk van de wijze van presenteren van Mirjam, de verbinding op ons thema en hoe zij harten heeft weten te raken. Mooi en een cadeau voor iedereen die verbonden is aan een organisatie.
Jolanda van Honk, manager Zorg en Welzijn PCSOH

Op een ontspannen manier aan de slag met wat me te diepste beweegt en hoe ik dit toepas in mijn werk. Het werkte verbindend en ik kwam er opgeladen van thuis. 

(werknemer zorg)

Een verfrissende en verdiepende manier om met het team op adem te komen. Het heeft meerdere mensen van ons team ook persoonlijk geraakt. Mirjam bracht met kennis, kunde en enthousiasme rust op nieuwe manieren onder de aandacht. Het heeft voor mij de noodzaak om rust en stilte ook in de verbindingstrajecten van Vivento te integreren, onderstreept. Niet streven, maar leven!
Bram Beute van Vivento.

Get In touCh

Neem contact op voor meer informatie

Bijvoorbeeld over:

Lezingen

Wil je Mirjam of Kris als spreker inhuren? Dit kan zowel online als offline. 

Vacatures

Wij werken graag met ervaren trainers die ons team versterken. Ben jij er zo een? Laat het ons weten.

Maatwerk

Indien gewenst kunnen we trainingen op maat leveren. Deze worden dan specifiek aangepast en ontwikkeld.

Retreats

Ook voor retreats en congressen op maat kun je contact opnemen.

5 + 6 =

Vestigingsadres
Vlas-oord 8
Houten

Postadres
Schepelveld 11
3993SL Houten

KvK nummer | 84952008
BTW-ID | NL863437539B01
IBAN nummer | NL63INGB0675310946