Incompany trajecten

Praktische trainingen

over de kracht van rust, leven vanuit waarden en maken van de juiste keuzes

Jouw organisatie floreert met vitale gemotiveerde werknemers.
Verzorg en bewaak je menselijk ‘kapitaal’, want daarmee maak je het verschil.
Wij ontwikkelden blended incompany trainingen voor (zorg)organisaties, bedrijven en gemeenten. Veerkrachtig werken vanuit rust, grip op je week vanuit je waarden en keuzes maken uit vertrouwen.
Ook leveren wij trainingen op maat. 

Haalbaar, praktisch en effectief.

Kracht van Rust

Deze 8-weekse training leert je veerkrachtig werken vanuit rust. Rust en werk worden vrienden. Met inspiratie van bergbeklimmer Katja Staartjes, rapper Typhoon en vele anderen. In acht weken behandel je de acht hoofdstukken van het boek Kracht van Rust en krijg je onder andere inspirerende video’s met de geïnterviewden uit het boek 

Het boek werd verkozen tot beste spirituele boek 2021.

Grip op je week

Deelnemers ontdekken deelnemers wat hun waarden, kwaliteiten en energiegevers zijn. Tijdens de training wordt de koppeling gemaakt tussen werken vanuit de eigen missie en waarden naar de dagelijks praktijk. Met behulp van handige productiviteit en timemanagement tips wordt deelnemers geleerd hoe ze grip op de week kunnen houden.

Aangeboden als:

– Blended optie (8 weken)
– Tweedaagse retraite
– Eendaagse highlights

Productiviteit

In 1 dag ontdekken deelnemers de praktijk van productiviteit en time management. Hierbij wordt de koppeling gemaakt tussen werken vanuit de eigen missie en waarden naar de dagelijkse praktijk. Met behulp van handige tips wordt deelnemers geleerd hoe ze een eigen verkeerstoren bij kunnen houden om grip op de week te houden.

Aangeboden als incompany training (1 dag/2 dagdelen) of verandertraject.

“Wie veel werkt, mag veel rusten”

Kris is een enthousiaste trainer die graag meedenkt met de groep en die altijd open staat voor vragen. Gedurende de dag reikte hij mij en de groep handvatten aan waar ik de komende jaren veel mee kan. Kortom, een uitstekende training en precies wat ik ervan verwacht en gehoopt had!

Michael B.

Deze ochtend met Mirjam heeft me echt enorm verrast. Het smaakt naar meer.
(Rene Tromp, destijds directeur-bestuurder LEVWN)

Ik maakte Kris Vermaas mee op de tweedaagse van ons managementteam. We wilden hulp om veranderingen te vertalen naar concreet gedrag. Naast de inhoudelijke expertise die Kris gaf, werkte hij met verschillende werkvormen. Dit zorgde voor goede dynamiek. De goede luister- en vraaghouding van Kris bracht ons nieuwe inzichten. Met souplesse en oog voor de agenda schonk hij ons een waardevolle productieve dag.  

Robert van der Sijde, Rector Comenius College Hilversum

Ik was onder de indruk van de wijze van presenteren van Mirjam, de verbinding op ons thema en hoe zij harten heeft weten te raken. Mooi en een cadeau voor iedereen die verbonden is aan een organisatie.
Jolanda van Honk, manager Zorg en Welzijn PCSOH

Op een ontspannen manier aan de slag met wat me te diepste beweegt en hoe ik dit toepas in mijn werk. Het werkte verbindend en ik kwam er opgeladen van thuis. 

(werknemer zorg)

Een verfrissende en verdiepende manier om met het team op adem te komen. Het heeft meerdere mensen van ons team ook persoonlijk geraakt. Mirjam bracht met kennis, kunde en enthousiasme rust op nieuwe manieren onder de aandacht. Het heeft voor mij de noodzaak om rust en stilte ook in de verbindingstrajecten van Vivento te integreren, onderstreept. Niet streven, maar leven!
Bram Beute van Vivento.

Trainers

Onze mensen

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt

Founder - trainer

Biedt al 10 jaar impactvolle trainingen en retraites rondom rust.
Na haar burn-out startte zij als onderzoeksjournalist met schrijven van haar boeken rondom rust. Hiervan werden er inmiddels ruim 70.000 exemplaren verkocht. Zij houdt van praktische levenskunst. Haar leefregel: Ik leer mijn leven lang, houdt van uitmuntendheid en mag onaf zijn.

Haar laatste boek De kracht van rust werd verkozen tot beste spirituele boek van 2021.

Kris Vermaas

Kris Vermaas

Founder - trainer

Al meer dan 10 jaar is Kris trainer en ondernemer in Timemanagement, Productiviteit en Waardegericht werken. In de trajecten is dit sterk gekoppeld aan het borgen van de kennis in het gedrag van mensen. Daarvoor is hij gecertificeerd trainer van de methodiek van Ben Tiggelaar (de Ladder). Deze methodiek pakt gedragsverandering systematisch aan. Hij blijft graag dichtbij de kern:

Het gaat er om dat ik bewust met het juiste bezig ben.

Get In touCh

Neem contact op voor meer informatie

13 + 11 =