Training

De kracht van rust

8-weekse training voor bedrijven.

Investering: totaal 10-12 uur en €495 per persoon.

Het veelgelezen boek De kracht van rust beschrijft acht tegendraadse lessen over werk en het goede leven. Het leert je om werk en rust goede vrienden te laten zijn, zodat je veerkrachtig kunt blijven werken. Met inspiratie van bergbeklimmer Katja Staartjes, rapper Typhoon en vele anderen. Het boek werd verkozen tot beste spirituele boek 2021.

 

Bij de training hoort een 8-weekse training die je via app of email kunt volgen. In acht weken behandel je de acht hoofdstukken, krijg je inspirerende video’s met de geïnterviewden uit het boek en om de dag een ‘dagmenu’ met drie keer een ademmoment met reflectieve vraag, rustpauze en afsluiting van de dag. Ook na de acht weken kun je de training via app blijven gebruiken en komt het geleerde op diverse wegen steeds weer voor het voetlicht, als jij daarvoor kiest. Deze beleving is compleet door de online trainingsmomenten waarin je in kleine groep het geleerde verdiept en oefent met diverse werkvormen. Deze training brengt je in connectie met inspirators wereldwijd. 

Inhoud

Wat ontvang je in De kracht van rust training?

Het boek De Kracht van Rust

Elke week een video

om de dag een dagmenu met aanmoedigingen om te onthaasten

Om de dag een toepasselijk feit over rust

Online startmeeting met het team

Dieper en aanvullende trainingsdag (online 4 uur)

Afsluitende online meeting

8-weekse training via app of e-mail

Testimonials

Wat zeggen anderen over de training?

Je blijft voortdurend alert en bezig met de thema’s uit de hoofdstukken – ze worden je zo op een presenteerblaadje aangereikt en de verhalen uit het boek komen tot leven. De nudges die steeds hetzelfde beginnen geeft ‘houvast’ – en toch steeds weer verrassend wat erachter zit.

Wat een avontuur om zo met mezelf, mijn werk en mijn rust bezig te zijn. Voorheen was ik gewoon doodop aan het eind van een rusteloze dag, besefte ik niet dat ik daar zelf invloed op heb. Ik ben me na de training veel bewuster van hoe ik werk en rust en pas het toe. 

 

Ik heb erg genoten van deze training. De verhalen in je boek, de feiten die je levert hebben me echt geraakt.

 

De app, met de nudges en vooral de video’s, is van enorme toegevoegde waarde. Het maakt de materie nog veel “echter”, terwijl de verhalen en voorbeelden in het boek al heel echt en duidelijk zijn.

Deze training was een enorm cadeau van de werkgever aan mij. Ik heb er zo van genoten. Het zat zo knap in elkaar verweven, dat het aandeed als kunst.

Inspirerend en origineel. Ik wist niet dat je werk en rust ook op deze manier kon bekijken en het heeft mijn mindset echt veranderd. Heb er zeer veel waardevolle inzichten uit opgedaan.

Blended leren

Online en zelfstudie

Bij onze trainingen gaan wij uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Dit houdt in dat wij eigen inbreng verwachten. De trainingen zijn daardoor haalbaar en praktisch. We combineren daarbij het live/online ontmoetingsaspect met video materiaal wat in eigen tijd gekeken kan worden. Daardoor zijn onze trainingen uitermate geschikt voor groepen en teams die hiermee aan de slag willen maar zelf de tijd willen indelen. 

Live/online trainingen

6 uur

Video materiaal

2 uur

Zelfstudie/leestijd

3-4 uur

Trainers

Onze mensen

Mirjam van der Vegt

Mirjam van der Vegt

Founder - trainer

Biedt al 10 jaar impactvolle trainingen en retraites rondom rust.
Na haar burn-out startte zij als onderzoeksjournalist met schrijven van haar boeken rondom rust. Hiervan werden er inmiddels ruim 70.000 exemplaren verkocht. Zij houdt van praktische levenskunst. Haar leefregel: Ik leer mijn leven lang, houdt van uitmuntendheid en mag onaf zijn.

Haar laatste boek De kracht van rust werd verkozen tot beste spirituele boek van 2021.

Kris Vermaas

Kris Vermaas

Founder - trainer

Al meer dan 10 jaar is Kris trainer en ondernemer in Timemanagement, Productiviteit en Waardegericht werken. In de trajecten is dit sterk gekoppeld aan het borgen van de kennis in het gedrag van mensen. Daarvoor is hij gecertificeerd trainer van de methodiek van Ben Tiggelaar (de Ladder). Deze methodiek pakt gedragsverandering systematisch aan. Hij blijft graag dichtbij de kern:

Het gaat er om dat ik bewust met het juiste bezig ben.

Get in touch

Interesse? Laat een bericht achter

8 + 11 =